Jag och mina 5 hjärtan.

Alla inlägg den 8 augusti 2013

Av Camilla - 8 augusti 2013 18:59

Efter lunch lämnade vi K hos en vän och gick vidare till G,N och F :)
Vuxen prat, kaffe/saft och lek blev det inne medans det regnade ute. När det slutat regna va vi i ringvägsparken en stund innan vi gick hem.

Nu sitter vi här i soffan och ser på film medan regnet öser ner.
Funderar på om jag ska orka träna lite när barnen somnat?! Skulle verkligen behövas efter alt skit jag ätit :/ men jag är så förbannat trött..!
10 min är ju bättre än inget?:)

Av Camilla - 8 augusti 2013 11:57

Behöver verkligen städa, den här röran som uppstår med massa barn är mindre kul. Egentligen borde jag låta barnen få städa som dom sagt, men jag kan inte se det :(

Jag skickade ut dom stora barnen för 1 timme sen för att kunna städa upp, men lilleman har vägrat sova fast han är jätte trött. Haha så är det. Så nu sitter jag och ammar en trött bebis.
Ska försöka dammsuga när han somnat, innan jag börjar med lunchen. Sen ska K iväg till en vän, och jag tar med mig N till en lekpark för att möta en vän :)

Just nu längtar jag efter alla rutiner.
Och nästa år så har jag ju börjat jobba, då blir det till att planera något kul vi kan se fram emot på semestern :)

Av Camilla - 8 augusti 2013 09:23

Att ta en promenad med musik i öronen är bra för mitt tänkande.
Och olika låtar får en att tänka på olika människor, bra och dåligt.

Funderar nu på om par som varit tillsammans sen jag va liten aldrig behövt kämpa med sin familj?
Ibland när jag ser vissa undrar jag om dom alltid haft det så bra tillsammans, när dom ff ser kära ut. Jag menar dom har ju också haft barn som nu är i min ålder. Va det aldrig jobbigt för dom att hålla ihop under alla dessa år?

Att ha familj är underbart, men ibland är det jobbigt. Lite sömn, barn som bråkar och andra saker är verkligen en prövning för kärleken.
Många orkar inte och skiljer sig/gör slut/ separerar och jag förstår dom mer och mer. När barn blir större måste man verkligen hålla ihop som mamma och pappa då dom gaddar ihop sig och testar allt.
Klarar äkta kärlek det? Eller varför gör många slut? För att det inte finns stark kärlek mellan dom?

Jag är iaf väldigt imponerad över dom som ff är tillsammans efter småbarns åren. Och kan njuta av varandra nu när deras barn skaffat egen familj. :)
Det måste va kärlek.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards